Alla program

Adobe Creative Cloud logotyp
Adobe Creative Cloud
Sälj & Marknadsföring
Adobe Creative Cloud for Teams är en uppsättning applikationer för grafisk design , videoredigering, webbutveckling och fotografering.
Camtasia 2022 logotyp
Camtasia 2022
Sälj & Marknadsföring
Camtasia är ett program för videoinspelning och videoeditering, perfekt för att enkelt skapa instruktionsfilmer, reklamfilmer och presentationer. Camtasia finns för både Windows och Mac och har över 24 miljoner användare världen över.
CleanMyMac X logotyp
CleanMyMac X
IT & Webb
CleanMyMac X städar bort skräp på din Mac, frigör minne och gör den snabbare och säkrare. Ambitionen är att återställa datorn till nyskick.
CleanMyPC logotyp
CleanMyPC
IT & Webb
CleanMyPC städar bort skräp på din dator, frigör minne och gör den snabbare och säkrare. Ambitionen är att återställa datorn till nyskick.
ClickUp logotyp
ClickUp
Projektledning & Teamwork
ClickUp är ett molnbaserat samarbets- och projektverktyg för alla sorters företag.
Cloudinary logotyp
Cloudinary
Sälj & Marknadsföring
Cloudinary är en bild - och videohanteringstjänst som gör det möjligt för företag att ladda upp, lagra, manipulera och samarbeta kring bilder och video till olika webbplatser och appar.
ClubHouse logotyp
ClubHouse
Utveckling & Kvalitetssäkring
Clubhouse är en projektplattform för agil mjukvaruutveckling.
Cumulus BI logotyp
Cumulus BI
Ekonomi & Administration
Cumulus BI är en prisvärd och säker molntjänst för finansiell planering och uppföljning. Till skillnad från traditionella alternativ för Business Intelligence och prognostisering krävs inget stort införandeprojekt.
ESET logotyp
ESET
IT & Webb
ESET är ett Europeiskt internetsäkerhetsföretag som erbjuder moln- och "on premise"-lösningar för att skydda alla nätverksanslutna produkter mot cyberhot.
Fortnox logotyp
Fortnox
Ekonomi & Administration
Börja med Fakturering och Bokföring så kommer du igång snabbt med det mest grundläggande i ditt företag. Då kan du ta betalt för dina produkter och tjänster, och få mycket av bokföringen med automatik i en helt sömlös process.
HubSpot logotyp
HubSpot
Sälj & Marknadsföring
Hubspot är ett CRM och säljsystem med stöd för “Inbound Marketing” och service till befintliga kunder.
iDrive logotyp
iDrive
IT & Webb
IDrive tillhandahåller säkerhetskopiering till molnet för datorer, Mac, iPhones, Android och andra mobila enheter, allt till ett konto och för en låg avgift.
LastPass logotyp
LastPass
IT & Webb
Med LastPass kan ni säkert lagra alla era lösenord.
Microsoft 365 logotyp
Microsoft 365
Ekonomi & Administration
Microsoft 365 är en prenumerationstjänst som ger tillgång till ”Officepaketet”, dvs Word, Excel, Powerpoint, Outlook (e-postklient), men även en mängd andra appar och tjänster. Använd dem i skrivbords- eller webbversion på alla enheter du vill.
SystemWeaver logotyp
SystemWeaver
Utveckling & Kvalitetssäkring
IT-plattform för utveckling och förvaltning av produkter och system som innehåller programvara. Typiska exempel på information som skapas och underhålls är krav, arkitektur, design, test och verifiering, säkerhetsanalyser och variabilitet.