Alla program

Adobe Creative Cloud logotyp
Adobe Creative Cloud
Sälj & Marknadsföring
Adobe Creative Cloud for Teams är en uppsättning applikationer för grafisk design , videoredigering, webbutveckling och fotografering.
CleanMyMac X logotyp
CleanMyMac X
IT & Webb
CleanMyMac X städar bort skräp på din Mac, frigör minne och gör den snabbare och säkrare. Ambitionen är att återställa datorn till nyskick.
CleanMyPC logotyp
CleanMyPC
IT & Webb
CleanMyPC städar bort skräp på din dator, frigör minne och gör den snabbare och säkrare. Ambitionen är att återställa datorn till nyskick.
ClickUp logotyp
ClickUp
Projektledning & Teamwork
ClickUp är ett molnbaserat samarbets- och projektverktyg för alla sorters företag.
Cloudinary logotyp
Cloudinary
Sälj & Marknadsföring
Cloudinary är en bild - och videohanteringstjänst som gör det möjligt för företag att ladda upp, lagra, manipulera och samarbeta kring bilder och video till olika webbplatser och appar.
ClubHouse logotyp
ClubHouse
Utveckling & Kvalitetssäkring
Clubhouse är en projektplattform för agil mjukvaruutveckling.
ESET logotyp
ESET
IT & Webb
ESET är ett Europeiskt internetsäkerhetsföretag som erbjuder moln- och "on premise"-lösningar för att skydda alla nätverksanslutna produkter mot cyberhot.
Fortnox logotyp
Fortnox
Ekonomi & Administration
Börja med Fakturering och Bokföring så kommer du igång snabbt med det mest grundläggande i ditt företag. Då kan du ta betalt för dina produkter och tjänster, och få mycket av bokföringen med automatik i en helt sömlös process.
HubSpot logotyp
HubSpot
Sälj & Marknadsföring
Hubspot är ett CRM och säljsystem med stöd för “Inbound Marketing” och service till befintliga kunder.
iDrive logotyp
iDrive
IT & Webb
IDrive tillhandahåller säkerhetskopiering till molnet för datorer, Mac, iPhones, Android och andra mobila enheter, allt till ett konto och för en låg avgift.
LastPass logotyp
LastPass
IT & Webb
Med LastPass kan ni säkert lagra alla era lösenord.
Microsoft 365 logotyp
Microsoft 365
Ekonomi & Administration
Microsoft 365 är en prenumerationstjänst som ger tillgång till ”Officepaketet”, dvs Word, Excel, Powerpoint, Outlook (e-postklient), men även en mängd andra appar och tjänster. Använd dem i skrivbords- eller webbversion på alla enheter du vill.
SystemWeaver logotyp
SystemWeaver
Utveckling & Kvalitetssäkring
IT-plattform för utveckling och förvaltning av produkter och system som innehåller programvara. Typiska exempel på information som skapas och underhålls är krav, arkitektur, design, test och verifiering, säkerhetsanalyser och variabilitet.